Makiažo valiklis – Deep Cleansing Pads 20vnt.

29,00 €

Tai naujosios kartos makiažo valymo priemonė. Padukai aktyvuojami vandeniu, skirti makiažo ir giliam porų valymui.

Makiažo valiklis Deep Cleansing Pads dar mažai žinoma makiažo valymo priemonė, tačiau inovatyvus sprendimas viršija visus lūkesčius. Inovatyvūs, vandeniu aktyvuojami veido valymo padaliai su pre- ir probiotikais giliai išvalo poras bei padeda be jokių pastangų švariai nuvalyti makiažą bei nešvarumus. Toks makiažo valymo būdas nurungia net labai pamėgtas makiažo valymo servetėles ar šluostes.

Šis makiažo valiklis pagamintas iš bio-suyrančios medžiagos, kas užtikrina gilų porų valymą ir sebumo pertekliaus pašalinimą, o valymo metu palaikomas natūralus odos barjeras bei skatinami odos atsinaujinimo procesai.

Naudojimas:

Makiažo valymo padeliai gali būti naudojami keletą kartų per savaitę, todėl ši makiažo valymo priemonė gali būti įtraukta į Jūsų kasdienės veido priežiūros priemonių sąrašą. Naudojimas: Nusausinkite rankas prieš išimant paduką iš pakuotės, o išėmus, sudrėkinkite produktą vandeniu. Naudojant sukamuosius judesius, švelniai masažuokite odą (puse su tekstūra) apie 90 sekundžių, kad nuvalytumėte makiažą ir eksfoliuotumėte odą. Kruopščiai nuplaukite vandeniu. Pastaba: visada išimkite iš pakuotės švariomis, sausomis rankomis.

Skaityti visą aprašymą
BABOR
480064
99 Prekės

Charakteristikos

Prekės tipas
Veidui
Odos tipas
Brandi
Mišri
Normali
Sausa
Tūris
20 vnt.
Komentarai (0)