PAESE "Minerals" Maitinantis Aliejinis Veido Pagrindas

25,00 €

Maitinantis aliejinis veido pagrindas.

Maitinamajame aliejiniame pagrinde yra kruopščiai atrinktų aliejų ir natūralių veikliųjų medžiagų sudėčių, kuris giliai regeneruoja, ramina ir daro odą elastingesnę.

Aliejus drėkina, maitina ir lygina odą. Tai puikus produktas sausai ir dehidratuotai odai, turinčiai daug dirginimo, nes pasižymi stipriomis raminančiomis ir raminančiomis savybėmis. Dėl lengvos tekstūros aliejus greitai įsigeria ir nepalieka riebios plėvelės ant odos. Dėl savo daugiafunkcinių ir naudingų savybių aliejus gali būti naudojamas kasdienėje odos priežiūroje kaip riebus serumas.

Ką rasi viduje?

Linų sėmenų aliejus – subalansuoja odos pH, pasižymi drėkinamuoju poveikiu išlaikant reikiamą odos drėgmės lygį, gerina jos elastingumą, greitina žaizdų gijimą.

Avokadų aliejus – puikiai veikia odą savo maitinančiomis ir drėkinančiomis savybėmis. Jis skatina regeneraciją ir pagreitina žaizdų gijimą.

Vynuogių kauliukų aliejus – turtingas maitinamojo vitamino E, puikiai drėkina, atkuria sveiką tonusą, ramina odos senėjimo procesus. Be to, vynuogių kauliukų aliejuje yra daug antioksidantų, kurie lėtina senėjimo procesus.

Jojobos aliejus – drėkina, skatina kolageno ir elastino sintezę, todėl oda išlieka lygi ir stangri.

Aviečių sėklų aliejus – pasižymi stipriomis puoselėjančiomis ir drėkinančiomis savybėmis: stiprina epidermio lipidinį barjerą, ramina dirginimą, o didelis vitaminų E ir A bei Omega-3 ir Omega-6 riebalų rūgščių kiekis mažina oksidacinio streso poveikį.

Morkų aliejus – daugiafunkcinis aliejus, pasižymintis stangrinančiomis, elastingomis, senėjimą stabdančiomis ir regeneruojančiomis savybėmis. Jis apsaugo odą nuo laisvųjų radikalų ir apsaugo ją nuo UV spindulių. Sumažina smulkias raukšleles ir spalvos pasikeitimą.

Rapsų aliejus – dėl gausaus fitosterolių kiekio jis pasižymi antioksidaciniu aktyvumu. Tai taip pat turtingas vitaminų E, K, provitamino A ir α-linoleno rūgšties šaltinis. 

Midsummer Night Dream Oil - aliejinis kompleksas iš septynių gėlių ekstraktų, pasižyminčių turtingomis savybėmis: tonizuojantis jazminas, raminantis bijūnas, drėkinanti vyšnia, raminantis nerolis, antioksidantas levandos, stimuliuojanti alyvinė ir atpalaiduojanti damaskinė rožė.

Vitaminas A – pašalina epidermio sausumą ir šiurkštumą, o oda tampa elastingesnė ir lygesnė.

Naudojimas:

Rankose pašildykite kelis lašus aliejaus. Įmasažuokite aliejų į šiek tiek sudrėkintą odą. Užtepkite mineralinį pagrindą. Taip pat galite naudoti kaip serumą kasdienei odos priežiūrai

Skaityti visą aprašymą
Paese
5902627621550
100 Prekės

Charakteristikos

Prekės tipas
Bazė
Odos tipas
Mišri
Normali
Oda, kuriai reikia atsinaujinimo
Sausa
Tūris
15 ml.
Komentarai (0)