HH SIMONSEN rinkinys dažytiems plaukams

55,00 €

HH SIMONSEN rinkinys dažytiems plaukams skirtas dažytiems, greit išblunkantiems, ypatingai sausiems ir pažeistiems plaukams atstatyti.

block Išparduota

HH SIMONSEN rinkinys dažytiems plaukams skirtas dažytiems, greit išblunkantiems, ypatingai sausiems ir pažeistiems plaukams atstatyti.

Rinkinį sudaro:

HH Simonsen COLOR šampūnas 250 ml sprendžia dvi didžiausias dažytų plaukų problemas: spalvos blukimą ir dažymo žalą. Sudėtyje gausu maitinančio jojobos ir makadamijos aliejaus, keratino ir amino rūgščių;

HH Simonsen COLOR kondicionierius 250 ml padeda išsaugoti dažytų plaukų spalvą ir ryškumą, suteikia blizgesio. Sudėtyje gausu jojobos aliejaus, amino rūgščių ir sviestmedžio sviesto, kuris intensyviai maitina, suteikia plaukams tvirtumo ir glotnumo;

HH Simonsen REPAIR kaukė 150 ml, tai tikras išsigelbėjimas visoms turinčius ypatingai sausus, dažymo ir kitų cheminių procedūrų nualintus plaukus, kuriems reikia ypatingos priežiūros. Kaukės sudėtyje gausu kviečių amino rūgščių, sviestmedžio sviestas, kokoso ir jojobos aliejaus, kuris prisideda prie plaukus stiprinančių, maitinančių savybių. Kaukė efektyviai plaukus apsaugo nuo lūžinėjimo ir šakojimosi.

Skaityti visą aprašymą
HH Simonsen
3625

Charakteristikos

Prekės tipas
Kaukės
Kondicionieriai
Šampūnai
Produktų linija
Color protect
Plaukų tipas
Chemiškai paveikti
Dažytiems plaukams
Silpni, kuriems reikalingas atstatymas
Tūris
150 ml.
250 ml.

Jums taip pat gali patikti

Komentarai (0)