KIRA 24K Gold grožio prietaisas

399,99 €

KIRA – Aukšto radijo dažnio odos stangrinimas namuose yra neskausminga alternatyva plastinėms operacijoms.

Jei reikia sustangrinti suglebusią odą, nereikia gultis po peiliu. Derinant pažangiausias radijo dažnių technologijas ir EMS funkciją, naujos kartos gydymas stangrina odą, akivaizdžiai sumažina smulkių raukšlių atsiradimą, pakelia ir atjaunina veidą. Pakelkite odą ir suteikite jai gražaus atnaujinto švytėjimo su radijo dažnio odos stangrinimo prietaisais.

block Išparduota

1000KHz radijo dažnio technologija - Patobulintas radijo dažnis ir kelių lygių valdymas gali efektyviai aktyvuoti kolageną. Palaiko elastingą kolageno tinklelį, kad sumažintų raukšles.

Sudėtinė lėto atpalaidavimo srovė - Didesnis srovės dažnis padės pasiekiti giliųjų raumenų sluoksnį, stimuliuos raumenų susitraukimo judesius, pakelks ir sustrangrins odą

Raudonos šviesos terapija ir mėlynos šviesos terapija - Skatina kraujotaką, sutraukia poras, mažina uždegimą ir spuogus

Garso vibracija - Aukšto dažnio garso bangų vibracija gali išlyginti odą, skatinti kolageno regeneraciją, sumažinti smulkių linijų ir raukšlių atsiradimą, stangrinti odą ir padidinti odos elastingumą.

GREITI IR ILGALAIKIAI REZULTATAI

Šis odą stangrinantis prietaisas veikia giliausius odos sluoksnius. Jis skatina kolageno regeneraciją ir padeda padidinti odos elastingumą. Jis pagerina bendrą odos išvaizdą ir yra visiškai saugus naudoti.

PIRKDAMI KIRA GAUSITE ODINĘ DĖŽUTĘ DOVANŲ 

  • 24k aukso detalės
  • Type-c pakroviklis
  • Tempartūros kontrolė
  • 3 stiprumo lygiai
  • Efektyvus dizainas
  • Stilinga dėžutė
Skaityti visą aprašymą
L&L Skin
4595121766066

Charakteristikos

Prekės tipas
Elektriniai prietaisai
Veidui
Komentarai (0)