UV Magic veidrodėlis

229,99 €

UV Magic veidrodėlis yra puikus dvipusis veidrodis: vienoje pusėje yra UV kamera, kuri parodo kur užsitepėte apsauginį kremą nuo saulės, o kitoje pusėje yra 3 ryškumo režimų LED lemputė, skirta makiažui ar anatkių pešiojimui.

LED kosmetinis veidrodis

Galima reguliuoti šviesos diodo ryškumą:

3 lygių ryškumas prisitaiko prie bet kokių apšvietimo sąlygų.

UV vizualinis režimas

Patikrinkite, ar veidas yra visiškai padengtas apsauginiu kremu nuo saulės.

Jaunesnei ir sveikesnei odai

UV Magic veidrodis yra novatoriškas kompaktiškas veidrodis, kuris atlieka dvigubą funkciją.

Pirmoji funkcija yra kaip įprasto veidrodėlio. Vienoje pusėje leidžia greitai patikrinti makiažą ir Jūsų išvaizdą. Veidrodėlio priešinga pusė naudojama siekiant užtikrinti, kad esate visiškai apsaugoti nuo žalingų UV spindulių, paryškinant apsaugos nuo saulės tepimo vietas. Plius! Taip pat atskleidžiama ar makiažas visiškai pašalintas, kad oda būtų švari ir skaidri. Šis nuostabus kompaktiškas veidrodis padeda jums atrodyti puikiai ir padeda išlaikyti jūsų odą natūraliai sveiką, nesvarbu, ar jūs su makiažu ar be.

Kodėl verta rinktis UV veidrodėlį?

Nepriklausomai nuo sąlygų 3 ryškumo režimai užtikrina nepriekaištingą apšvietimą ir nepriekaištingą aiškumą.

UV Magic sukaupia daug galios mažame veidrodėlyje su ryškiomis LED lemputėmis, kurios suteikia gražų, šviečiantį apšvietimą 3 skirtingais režimais. Lengvai perjunkite režimus iš ryškaus, natūralaus ir švelnaus, kad sukurtumėte tobulas apšvietimo sąlygas makiažui ar antakių pešiojimui.

Fizinės ir cheminės apsaugos nuo saulės priemonės įvairiais būdais apsaugo nuo žalingų UV spindulių. Dėl veidrodžio veikimo būdo UV Magic veikia parodant ne fizines, o chemines apsaugos nuo saulės priemones.

Cheminiai kremai nuo saulės reiškia, kad juose yra ingredientų, tokių kaip avobenzonas ir oktinoksatas, kurie sugeria UV spindulius ir neleidžia jiems pažeisti jūsų odos DNR. Šis DNR pažeidimas sukelia nudegimus nuo saulės, odos vėžį ir raukšles.

Kaip veikia magija?

Veidrodėlyje yra ultravioletinė lempa ir kamera. Lempa skleidžia ultravioletinę šviesą kaip saulė skleidžia UV šviesą. Kamera fiksuoja ultravioletinę šviesą, kurią atspindi oda. Kai kremas nuo saulės naudojamas tolygiai, UV Magic veidrodyje jis atrodo tamsesnis. Jei yra vietų, kur apsauga nuo saulės buvo praleista, oda atrodys šviesesnė.

Vienu įkrovimu UV MAGIC baterija tarnauja iki 15 dienų.

Veidrodyje integruota ličio baterija lengvai įkraunama per USB. Vienu įkrovimu baterija tarnauja iki dviejų savaičių ir užtikrina nepertraukiamą naudojimą iki 3 valandų.

Skaityti visą aprašymą
L&L Skin
4595121766069
10 Prekės

Charakteristikos

Prekės tipas
Elektriniai prietaisai
Veidui
Komentarai (0)