Aromatic 89 Putojantis indų plovimo skystis

9,00 €

Itin putojantis, natūralus, efektyvus – tai savybės, kuriomis pasižymi išskirtinis putojantis indų ploviklis su natūraliu kanapių aliejumi.

Putojantis ploviklis akimirksniu pašalins visus nešvarumus ir suteiks indams spindesio. Natūralios sudėties ploviklis su kanapių aliejumi yra skirtas puodų, keptuvių, indų ir kitų virtuvės įrankių plovimui rankomis. Putojanti priemonė sukurta augalinės kilmės pagrindu, todėl savo sudėtyje neturi pridėtinių chemikalų ar tirpiklių. Dėl šių savybių, ploviklis išlaiko neutralią pH vertę, nesukelia rankų dirginimo ir tinka kvapams alergiškiems žmonėms. Indų plovimo metu užtenka vos kelių dozatoriaus spustelėjimų, kad išbėgtų pakankamas kiekis putų ant pakištos kempinėlės ar tiesiogiai ant plaunamo indo. Putojantis valiklis efektyviai pašalins riebalus, pridžiūvusius maisto likučius bei kitus nešvarumus, todėl akimirksniu galėsite mėgautis švarių indų spindesiu!

Mūsų putojantis indų plovimo skystis trumpai:

Stipraus veikimo putojantis indų plovimo skystis

Sukurtas augalinės kilmės pagrindu, be dažiklių

Išlaiko neutralią pH vertę

Nesukelia rankų dirginimo

Tinka kvapams alergiškiems žmonėms

Veiksmingai šalina riebalus, maisto likučius ar pridžiūvusias dėmes

Tūris – 300 ml

Pagaminta Lietuvoje.

Sudedamosios dalys: Aqua, anionic surfactants 5 - 15%, amphoteric surfacants < 5%, nonionic surfactants < 5%, preservative (dimethylol glycol, methylchloroisothiazolinone, methylisothiazolinone), hemp oil.

Dėmesio: Laikyti vaikams neprieinamoje vietoje. Mūvėti apsaugines pirštines, naudoti akių (veido) apsaugos priemones. Saugotis, kad indų plovimo skystis nepatektų į akis ar burną. Patekus ant odos, ją nuplauti vandeniu arba čiurkšle. Patekus į akis: atsargiai plauti vandeniu kelias minutes.

Skaityti visą aprašymą
Aromatic 89
ipsm
10 Prekės

Charakteristikos

Prekės tipas
Valiklis
Tūris
300 ml.
Komentarai (0)