MEDICALIMA MEGATOX 12% Keratolitikas, skatinantis kutikulės regeneraciją

18,00 €

Sudėtyje esantis veikliųjų medžiagų kompleksas maitina odą, veiksmingai aktyvina apsaugines funkcijas, normalizuoja hidrolipidų pusiausvyrą, o tai apskritai apsaugo odą nuo išsausėjimo ir įtrūkimų. Hipoalerginė priemonė.

Tūris

Profesionalus keratolitikas kutikulei. Dėl farmakopėjinio karbamido (farmakopėja yra įstatyminis dokumentas, kurio nurodymų privalo laikytis visos įmonės ir įstaigos, gaminančios, laikančios, naudojančios ir kontroliuojančios vaistus), alantoino, pantenolio ir Barbadoso alavijo ekstrakto preparatas pasižymi stipriu regeneruojamuoju poveikiu. Preparato formulė minkština kutikulę, nesukeldama odos keratino destrukcijos. Keratolitikas lengvai pašalina odeles, tuo pačiu 42 % sustiprindamas ląstelių regeneraciją. Formulėje esantis idealus veikliųjų medžiagų santykis skatina gijimą ir odos regeneraciją esant pažeidimams, gerai minkština odą, maitina ir praturtina ją visais reikalingais vitaminais ir mikroelementais.

NAUDOJIMAS:

Keratolitiku tepama oda aplink nagą. Poveikis 1 min. Neutralizuoti NEREIKIA

SUDĖTIS:

Water, Urea, Propylene Glycol, Panthenol, Glycerin, Allantoin, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Sodium Lactate, Tocopheryl Acetate, Bisabolol, Inulin, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Triethanolamine, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Polysorbate 80, Dimethyl Isosorbide, Laurocapram, Lactic Acid, Citric Acid

Skaityti visą aprašymą
Medicalima
482026843005
49 Prekės

Charakteristikos

Tūris
25 ml.
50 ml.
Problema
Kutikulės minkštinimas
Komentarai (0)