MEDICALIMA MELADERM Tinktūra prieš ir po nagų bei odos apdirbimo

17,00 €

Profesionalus koncentratas su labai aktyviu patentuotu KIANETIC kompleksu, pantenoliu, ekstraktais, eteriniais aliejais ir oktopiroksu. Skystis idealiai tinka odos ir nagų paruošiamajam ir galutiniam apdorojimui, ypač esant hiperhidrozei, nuospaudoms ir kitiems pėdoms būdingiems pažeidimams. REKOMENDUOJAMAS DIABETINĖS PĖDOS PRIEŽIŪRAI

Tūris

Koncentratas padeda suminkštinti ir sumažinti hiperkeratozės vietas, prižiūri odą ir dezodoruoja. Veikia raminamai po intensyvios terapijos, skatina gijimą ir veiksmingai gerina odos būklę. Apsaugo nagus ir tarpupirščių sritį nuo grybelinių infekcijų. Tinktūra, pasižyminti antibakterinėmis higieninėmis savybėmis, dezinfekuojančiu ir priešgrybeliniu poveikiu. Reguliariai naudojant atkuria natūralią odos apsauginę funkciją. Tinka hiperhidrozės gydymui.

NAUDOJIMAS:

Hiperhidrozės gydymui. Tepkite lokaliai ant švaraus apdoroto paviršiaus (drėgnos ir keratinizuotos odos plotų, nagų plokštelės, tarpupirščių srities, odelių ir volelių). Kruopščiai įtrinkite masažuojamaisiais judesiais. Nenuplaukite. Rekomenduojama tiek profesionaliai, tiek namų priežiūrai. Atsitiktinai patekus į akis, praplaukite dideliu kiekiu vandens ir, jei reikia, kreipkitės į gydytoją. Tik išoriniam naudojimui.

Jei planuojate šalinti nagą, tvarkyti nuospaudą ar žaizdą - užlašinkite 1-2 lašus lokaliai ant dezinfekuoto paviršiaus, kurį ruošiatės tvarkyti ir palaukite 2 min. Tada kruopščiai nuvalykite likučius servetėle ir galite pradėti dirbti. Galite naudoti tamponadai. Po procedūros galite užtepti Meladerm vietoj aliejuko ir įmasažuoti - taip turėsite garantiją, kad neprisikabins jokia bakterija.

SUDĖTIS:

Ethanol, Water, Isopropyl Alcohol, Propylene Glycol, Polysorbate 80, Glycerin, Panthenol, Urea, Salvia Officinalis Extract, Polyglyceryl-4 Caprate, Allantoin, Bisabolol, Tocopheryl Acetate, Betaine, Triethanolamine, Lactic Acid, Dimethyl Isosorbide, Laurocapram, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Citrus Paradisi Essential Oil, Kianetic (Citrate Silver, Citrate Copper, Citrate Zinc, Citrate Magnesium), Ichthammol, Octopirox, Limonene, Linalool

Skaityti visą aprašymą
Medicalima
482026843022
50 Prekės

Charakteristikos

Tūris
10 ml.
25 ml.
50 ml.
Problema
Hiperkeratozė
Nagų grybelis
Prakaituojanti oda
Sustorėję, deformuoti nagai
Įaugęs nagas
Komentarai (0)