MEDICALIMA AVANZA Stipriai odą minkštinantis gelis

34,00 €

Profesionalus gelis su 40% šlapalo (urea), probiotikų, ekstraktų ir peptidų, intensyviai minkštinantis odą, saugantis nuo bakterijų dauginimosi ir skatinantis sveikų ląstelių atsinaujinimą.

Tūris

Veikliosios medžiagos suaktyvina pažeistų audinių atstatymą ir pagreitina nuospaudų pašalinimo procesą. Gelis puikiai minkština bet kokio sudėtingumo keratinizuotus odos plotus, tinka ne tik pėdoms, bet ir keliams bei alkūnėms.

NAUDOJIMAS: užtepkite gelio ant pažeistų vietų. Įsigėrus, galite užklijuoti pleistrą. Naudokite 1-2 kartus per dieną, taip, kaip rekomenduoja specialistas kol oda atsigaus. Nenuplaukite. Rekomenduojama profesionaliai ir namų priežiūrai. KONTRAINDIKACIJOS: padidėjęs jautrumas veikliosioms medžiagoms. Atsitiktinai patekus į akis, praplauti dideliu kiekiu vandens. LAIKYMAS: vaikams nepasiekiamoje vietoje, ne aukštesnėje kaip 25 °C temperatūroje. Šviesai jautrus produktas (laikyti atokiau nuo tiesioginių saulės spindulių).

SUDĖTIS:

Urea, Water, Lactic Acid, Propylene Glycol, Lavender Extract, Glycerin, Sodium Lactate, Xanthan Gum, Triethanolamine, Polysorbate 80, Salicylic Acid, Allantoin, Tocopheryl Acetate, Dimethyl Isosorbide, Laurocapram, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Disodium Edta, Polyvinyl Pyrrolidone, Myocept (Xanthan Gum, Lactic Acid/Glycolic Acid Copolymer, Palmitoyl Hexapeptide-52, Polyvinyl Alcohol, Palmitoyl Hexapeptide-18, Caprylyl Glycol, Glyceryl Caprylate, Phenylpropanol), Citric Acid, Biofence (Bacillus Ferment)

Skaityti visą aprašymą
Medicalima
482026843161
100 Prekės

Charakteristikos

Tūris
30 ml.
60 ml.
Problema
Aknė
Herpis
Hiperkeratozė
Mazolis su šaknimi
Odos įtrūkimai
Psoriazė
Sausa oda
Senstanti oda
Komentarai (0)