WELLA NUTRICURLS valomasis kondicionierius 2in1 garbanotiems plaukams 250 ml.

19,67 €

NUTRICURLS Cleansing Conditioner - valomasis kondicionierius 2in1 garbanotiems plaukams 250 ml.

Kondicionierius skirtas kruopščiai išvalyti garbanotus ir banguotis linkusius plaukus. Šis švelnus valomasis kondicionierius padeda pabrėžti ir išryškinti garbanas bei bangas. Dėl sudėtyje esančių ingredientų, plaukai pamaitinami nuo šaknų iki galiukų. Visi sudėtyje esantys ingredientai sujungti į vieną Nourish-In Complex kompleksą, kurio pagrindą sudaro kviečių branduolių ekstraktas ir Jojobos aliejus.

 

Kviečių branduolių aliejus minkština ir drėkina galvos odą, ramina perštėjimą ir sudirgimus. Jis ypač naudingas dėl jame esančių B grupės vitaminų, lecitino ir vitaminų A, E bei D, kurie pasižymi antioksidaciniu poveikiu ir kovoja su laisvaisiais radikalais.

 

Jojobos aliejus vienas unikaliausių aliejų, tinkantis beveik visiems plaukų tipams, nes yra tikras augimo stimuliatorius. Veiksmingai saugo plauko ląsteles nuo išsausėjimo, nepalieka riebios plėvelės, išlygina plauko paviršių, atstatydamas sebumą.

 

Wella Nutri Curls Cleansing Conditioner kondicionierius suteikia lankstumo ir energijos garbanotiems ir banguotiems plaukams, neapsunkina jų. Puikiai tinka šiurkštiems ir labai sausiems plaukams.

 

Geriausiam rezultatui pasiekti, rekomenduojama naudoti kartu su kitomis Nutri Curls priemonėmis. Sudėtyje nėra silikonų.

 

Naudojimas: Tepkite ant šampūnu ištrinktų, nusausintų, drėgnų plaukų gerai įmasažuokite, palaikykite keletą minučių, tada kruopščiai išskalaukite. 

Skaityti visą aprašymą
Wella Professionals
992460996
10 Prekės

Charakteristikos

Prekės tipas
Kondicionieriai
Produktų linija
NutriCurls
Plaukų tipas
Banguoti, garbanoti
Chemiškai paveikti
Nedažyti, natūralūs
Sausi
Tūris
250 ml.

Jums taip pat gali patikti

Komentarai (0)