ICON PURIFY giliai valantis šampūnas 1000 ml.

75,00 €

I.C.O.N. sukūrė ANTIOXIDANTS linija su turtingu maitinančių ir atstatančių medžiagų kompleksu. Tai vaistas pažeistiems, dažytiems, ypatingos priežiūros reikalaujantiems plaukams.

Tinkamas profesionaliam kasdieniniam naudojimui salone, paruošiant plauką kirpimui arba sušukavimui. Šukuosena išsilaiko ilgiau, nes plaukas yra išvalomas nuo nešvarumų ir kosmetikos priemonių pertekliaus. Kondicionieriai ir kaukės veikia tolygiai, nes plaukas gali juos absorbuoti.

Avena sativa – avižų peptidas veikia kaip kondicionuojanti medžiaga. Be glitimo ir parabenų. Chelatai tai augalinės kilmės aktyviosios medžiagos atstato ir suteikia stiprumo. Aminorūgštys atkuria plaukų struktūrą ir odos balansą. Alavijas ir pantenolis ramina ir atkuria elastingumą, mažina plaukų pūtimąsi.

Naudojimas: Sudrėkinkite plaukus šiltu vandeniu. Išspauskite lašelį šampūno į delną ir patrinkite tarp delnų. Švelniai paskirstykite ant galvos odos ir masažuokite pirštų galiukais. Išskalaukite ir procedūrą pakartokite antrą kartą. Glostydami paskirstykite per visą plauko ilgį ir palikite šampūną 5 minutėms veikti. Gerai išskalaukite.

Skaityti visą aprašymą
I.C.O.N.
110010
9 Prekės

Charakteristikos

Prekės tipas
Šampūnai
Produktų linija
Purify
Plaukų tipas
Silpni, kuriems reikalingas atstatymas
Tūris
1000 ml.
Komentarai (0)