ICON ORGANIC kondicionierius 250 ml.

39,00 €

CON ORGANIC kondicionierius 250 ml.

Bevandenis, alijošiaus pagrindo, be kvapiųjų medžiagų, praturtintas ne tik eteriniais aliejais, bet ir kanapių aliejumi. Grynos, natūralios ir ekologiškos šio kondicionieriaus sudedamosios dalys išlygins plaukų kutikules, nuramins galvos odą ir apsaugos plaukus nuo vėlimosi. Jie taps žvilgantys, lengvai tvarkomi ir elastingi.

Kokosų aliejus yra natūrali medžiaga, padedanti Jūsų plaukams augti greičiau ir tapti ilgesniais bei storesniais. Jame esantys natūralūs vitaminai ir būtinos riebalų rūgštys maitina galvos odą bei apsaugo nuo vėlimosi, plaukai tampa lengvi ir purūs. Vanilės ir levandų aliejai, kuriais yra prisotinti šampūnas, kondicionierius ir kaukė, pasižymi ląstelių atjauninimo ir antimikrobinėmis savybėmis bei turi antioksidantų, kurie apsaugo nuo teršalų ir kartu silpnina laisvųjų radikalų poveikį. Levandų ir vanilės esencija suteikia visai linijai šiltą ir raminantį aromatą. Ekologiška žalioji arbata, yra ypač naudinga plaukams. Joje gausu katechinų, kurie padeda sumažinti dihidrotestosterono (DHT), atsakingo už plaukų slinkimą, kiekį. Dėl šios priežasties žalioji arbata yra natūrali sudedamoji dalis, užkertanti kelią plaukų slinkimui ir kartu padedanti apsaugoti galvos odą nuo išsausėjimo bei pleiskanų atsiradimo ir laisvųjų radikalų. Kanapių aliejus turi daug vitamino E ir riebalų rūgščių turintis CBD 1000 maitina galvos odą ir stiprina plaukus, taip skatindamas sveikų plaukų augimą.

Naudojimas: Ant gerai šampūnu išplautų ir nusausintų rankšluosčiu plaukų paskirstykite nedidelį kondicionieriaus kiekį. Įmasažuokite į galvos odą ir paskirstykite per visą plaukų ilgį. Kruopščiai iššukuokite nuo šaknų iki galiukų leisdami kondicionieriui tolygiai veikti per visą plauką. Palikite veikti 5 minutes ir gerai nuskalaukite. Norėdami pasiekti geriausią rezultatą, naudokite kartu su kitomis ORGANIC linijos priemonėmis.

Skaityti visą aprašymą
I.C.O.N.
111112
10 Prekės

Charakteristikos

Prekės tipas
Kondicionieriai
Produktų linija
Organic
Plaukų tipas
Nepaklusnūs
Tūris
250 ml.

Jums taip pat gali patikti

Komentarai (0)