DCM SEBUM REGULATING šampūnas riebiai galvos odai 300 ml.

12,00 €

Šampūnas reguliuoja perteklinį sebumo (riebalų) išsiskyrimą ir valo galvos odą. Subalansuoja galvos odą, palieka švelnumo, lengvumo ir švaros pojūtį.

Pajauskite gaivą galvoje!

DIAPASON® COSMETICS MILANO Sebum Regulating Shampoo.

BE SLS | BE SLES | BE parabenų | BE silikonų

SEBORĖJA

Sebumas – tai aliejus, kurį natūraliai gamina žmogaus organizmas, taip apsaugodamas odą nuo dehidracijos. Atsiradęs riebalinių liaukų hiperaktyvumas skatina per didelę sebumo gamybą – tai pakeičia hidro-lipidų balansą odoje, sukelia galvos odos niežtėjimą ir skausmą. Sebumo perteklius trukdo deguoniui patekti į plaukus, lėtina natūralų jų augimą.

INGREDIENTAI

  • Dilgėlė – žolinis augalas, priklausantis Urticaceae šeimai. Dėl savo gaivinančių ir stiprinančių savybių, puikiai tinka silpniems plaukams. Subalansuoja riebią galvos odą ir plaukus.
  • Arklinis kaštonas – tai medis, priklausantis Sapindaceae augalų šeimai. Jis žinomas dėl savo švelnių ir sutraukiančių savybių. Įrodyta, kad arklinis kaštonas ypač naudingas, kovojant su hiperaktyviomis riebalų liaukomis.

Naudojimas: tepkite ant drėgnų plaukų, masažuodami sukamaisiais judesiais. Pradėkite nuo kaktos ir tęskite per visą galvą, baigiant sprandu. Išskalauti šiltu vandeniu. Procedūrą kartokite dukart.

Dėmesio: laikyti vaikams nepasiekiamoje vietoje. Nenuryti.

Gamintojas: DIAPASON® COSMETICS MILANO S.R.L., Italija.

Tūris: 300 ml, 1000 ml.

Skaityti visą aprašymą
728EVA
4 Prekės

Charakteristikos

Prekės tipas
Šampūnai
Plaukų tipas
Besiriebaluojantys
Tūris
300 ml.
Komentarai (0)