DCM garbanų formavimo pienelis 200 ml.

16,00 €

DIAPASON® COSMETICS MILANO GARBANŲ FORMAVIMO PIENELIS

BE parabenų | BE silikonų | BE dažiklių | BE mineralinių aliejų

Pienelis garbanotiems plaukams suteikia spindesio, minkštumo ir švelnumo. Atstato garbanų efektą, formuoja tamprias, išryškintas ir gyvybingas garbanas. Efektyviai drėkina, kondicionuoja, neapsunkina plaukų. Nesukietina plaukų. Ypač lengva fiksacija.

Aktyvūs ingredientai:

  • Žalioji arbata praturtinta E ir C vitaminais, padedančiais palaikyti sveikus ir blizgančius plaukus. Ji taip pat apsaugo nuo neigiamo aplinkos poveikio. Žaliojoje arbatoje esantis pantenolis stiprina plaukus bei saugo jų galiukus nuo lūžinėjimo. Tai plačiai žinomas ingredientas, kuris ramina ypač jautrią odą.
  • Šilko baltymai, gauti iš šilkaverpių kokonų gijų. Jie yra žinomi dėl ypatingo drėkinamojo ir švytėjimą suteikiančio poveikio. Šilko baltymai minkština bei maitina odą ir plaukus. Jie tampa švelnūs it šilkiniai. Šis natūralus priedas plaukams suteikia prabangaus spindesio, apčiuopiamo švelnumo ir elastingumo. Tai ypač naudingas ingredientas formavimo priemonėms.

Naudojimas: tolygiai tepkite ant išplautų, rankšluosčiu nusausintų plaukų. Džiovinkite su difuzoriumi, kad išryškintumėte garbanas, padidintumėte apimtį. Siekdami švelnesnio efekto, leiskite išdžiūti natūraliai.

Dėmesio: laikyti vaikams nepasiekiamoje vietoje. Nenuryti.

Gamintojas: DIAPASON® COSMETICS MILANO S.R.L., Italija.

Tūris: 200 ml.

Skaityti visą aprašymą
536EVA
48 Prekės

Charakteristikos

Prekės tipas
Formavimo priemonės
Plaukų tipas
Banguoti, garbanoti
Sausi
Tūris
200 ml.

Jums taip pat gali patikti

Komentarai (0)