Fillerina paakių ir lūpų kremas, 3 lygis

72,00 €

FILLERINA® paakių ir lūpų kremas su 6 hialurono rūgštimis ir peptidais, 3 lygis (GRADE 3 - stipriausios koncentracijos produktas).

Produktas skirtas kasdienei paakių ir lūpų priežiūrai su raukšleles užpildančiuoju poveikiu.

Šveicarijoje patentuota formulė.

Kiekis 15 ml.

report_problem Paskutinė prekė

KAIP IŠSIRINKTI tinkamiausio stiprumo FILLERINA® produktą?

Visi FILLERINA® produktai yra trijų koncentracijų, pasirinkite tinkamo stiprumo produktą atsižvelgdami į dabartinę Jūsų odos būklę, raukšlių gylį, mikroreljefą, skruostų ir lūpų apimtį.

GRADE 1 (1 lygis) - silpniausios koncentracijos produktas. Naudokite, jei šiuo metu pas Jus formuojasi pirmosios raukšlės ir mimikos raukšlelės, prasidėjęs veido odos suglebimas. Rinkitės šį produktą, jei domina pirminių raukšlių užpildymas bei skruostų ir lūpų apimties didinimas. 

GRADE 2 (2 lygis) - vidutinio stiprumo produktas.  Naudokite, jei šiuo metu yra nedidelis audinių atsipalaidavimas ir suglebimas. Rinkitės šį produktą, jei Jus domina matomų raukšlių užpildymas bei skruostų ir lūpų apimties didinimas.  

GRADE 3 (3 lygis) - stipriausias produktas. Naudokite, jei šiuo metu yra akivaizdus audinių atsipalaidavimas ir suglebimas. Rinkitės šį produktą, jei Jus domina vidutinio gylio raukšlių užpildymas bei lūpų apimties didinimas.

Naudojimas:

Naudoti ryte ir (ar) vakare ant paakių odos ir aplink lūpas. Naudoti tik išoriškai. Saugoti, kad nepatektų į akis.

Kremą galima naudoti vieną ar kartu su kitais FILLERINA® produktais.

Skaityti visą aprašymą
FILLERINA
8051417235648
1 Vienetas

Charakteristikos

Prekės tipas
Lūpoms
Paakių priežiūra
Tūris
15 ml.
Komentarai (0)