SUNEWmed+ Šviesinamojo poveikio valomosios putos veido odai su vitaminu C, 200 ml.

26,00 €

SUNEW MED+ putos suteikia puikų valomąjį poveikį ir kartu puoselėja odą. Pašalina vandeniui atsparų makiažą nepažeisdamos apsauginio odos barjero. Nedirgina akių. Drėkina ir stiprina jautrią paakių odą. Kreminė putų tekstūra užtikrina švelnų valymą, šveitimą ir puoselėjimą.

Poveikis:

  • Puikiai nuvalyta ir spindinti oda;
  • Švelniai nušveista oda;
  • Atgaivinta oda, paruošta kitoms priežiūros priemonėms.

Veikliosios medžiagos:

Vitaminas C – senėjimo procesus lėtinantis ir spalvos pakitimus šviesinantis antioksidantas.

Karčiavaisių citrinmedžių aliejus – uždegimą slopinančios, antibakterinės, sutraukiančios ir tonizuojančios savybės. Atkuria odą ir stiprina kapiliarus.

Naudojimas:

2–3 kartus spustelėkite dozatorių, išspauskite putų į sudrėkintus delnus, valykite švelniai masažuodami ir nuskalaukite. Norėdami pasiekti geriausius rezultatus, po to naudokite kitas šviesinamosios linijos priemones.Patikrinta dermatologiškai.

Įspėjimai:Saugokite, kad nepatektų į akis. Jeigu taip nutiko, iš karto skalaukite su vandeniu. Laikykite vaikams nepasiekiamoje.

Talpa: 200 ml.

Ingredientai: Aqua, Cocamidopropyl Betaine, Butylene Glycol, Sodium Chloride, Sodium Lauroyl Glutamate, Sodium Lauroamphoacetate, Polysorbate20, Propylene Glycol, Chlorphenesin, Citric Acid, Citrus Aurantium Amara (Bitter Orange) Peel Oil (Citrus Aurantium Amara), Caprylhydroxamic Acid, Glyceryl Caprylate, Sodium Ascorbyl Phosphate.

Skaityti visą aprašymą
590592
8 Prekės

Charakteristikos

Prekės tipas
Prausikliai
Odos tipas
Brandi
Mišri
Normali
Oda, kuriai reikia šviesinimo
Tūris
200 ml.
Komentarai (0)