Japoniškas manikiūras

Kategorijos: Patarimai

Japoniškas manikiūras neturi nieko bendro su ryškiais dizainais ar ilgais nagais! Vietoj to jis padeda atkurti silpnus, pažeistus nagus, ypač jei jie ilgą laiką buvo veikiami gelinio lako, gelio ar akrilo. Kartais nagų poliravimas, biomanikiūras ar nago plokštelės sandarinimo procedūros yra priskiriamos japoniškam manikiūrui. Iš dalies galima sutikti su šiuo teiginiu, nes japoniško manikiūro procedūra tikrai panaši į nagų poliravimą. Skirtumas glūdi priemonėse – japoniško manikiūro efektas gaunamas tik naudojant  specialią nagų pastą ir pudrą, kurių unikalios sudėtinės dalys (diatominis molis, siera, bičių vaškas) atstato nagų lipidinį sluoksnį, prisotina jį natūralaus silicio, ko pasekoje nagai pasidaro kietesni ir spindintys. Įtrynimui naudojami blokeliai aptraukti natūralia oda. Nagų spindesys po tokio manikiūro išlieka apie 10-14 dienų.

Japoniško  manikiūro metu kutikulė yra paliekama, bet apšlifuojama dildėmis bei ,,palepinama’’ minkštikliais ir aliejais.  Todėl čia galime įžvelgti panašumų su  mums žinomu europietišku ar dildžių manikiūru. Verta žinoti, kad japonišką manikiūrą galima derinti ir su klasikiniu (mirkymo) variantu, tačiau merkti rankas į vandenį reikėtų po japoniško manikiūro.

Kam tinka japoniškas manikiūras?

Visų pirma, moterys, turinčios silpnus, sausus, lengvai lūžinėjančius, jautrius ar pažeistus nagus turėtų atkreipti dėmesį į japonišką manikiūrą. Būtent dėl šios priežasties lakavimas nėra japoniško manikiūro atributas.  Tačiau, jei labai norisi jautresnius nagus kuo nors uždengti - galima naudoti  skaidrius arba natūralios  spalvos nagų stipriklius.

Dar japoniškas manikiūras bus puikus pasirinkimas natūralaus grožio ir minimalizmo gerbėjams bei SPA procedūrų entuziastams, nes japoniško manikiūro metu didelis dėmesys skiriamas  rankų odos regeneracijai ir masažui.

Ar galima japonišką manikiūrą pasidaryti namuose?

Internete nesunku rasti ir užsisakyti specialų japoniško manikiūro rinkinį, kad galėtumėte jį pasidaryti patys. Į komplektą dažniausiai įeina speciali pasta ir pudra, bei atlikimui reikalingi įrankiai. Taigi, pasidaryti namie tokį manikiūrą tikrai galite, bet meistro atlikta procedūra tikrai bus tikrai kruopštesnė, o ir malonumas didesnis.

Pasidalykite šiuo turiniu

Pridėti komentarą