Kodėl taip svarbu laiku pastebėti ir gydyti onicholizę?

Kategorijos: Patarimai

Pilna arba dalinė (pavyzdžiui, šoninė) onicholizė, pažeidžianti rankų ir pėdų nagus, dažniausiai gali atsirasti dėl traumos ar neteisingos nagų priežiūros. Jei onicholizė laiku negydoma, infekcija gali patekti tarp nago plokštelės ir minkštųjų audinių. Todėl labai svarbu, iš karto pradėti gydyti onicholizę, vos tik pastebėjus pirmuosius atšokimo ar uždegimo požymius.

Kaip gydyti?

Onicholizės gydymo veiksmingumas tiesiogiai priklauso nuo reakcijos greičio. Kuo greičiau ją pastebėsite, išsiaiškinsite nagų atšokimo priežastis ir pasirinksite gydymui reikalingus produktus, tuo didesnė tikimybė visiškai ir be pėdsakų pašalinti problemą. Gydant rankų ar kojų pirštų onicholizę, griežtai draudžiama atlikti bet kokias, nago plokštelę traumuojančias procedūras - priauginti nagus, naudoti gelinius lakus ir agresyvius cheminius skysčius. Kad pašalinti problemą ir sumažinti onocholizės pasikartojimo tikimybę, nagams reikalingos specialios priežiūros priemonės.

Micozen 77

MICOZEN 77

Koncentruotas skystis onicholizės simptomams gydyti. Skystis turi priešgrybelinį, antiseptinį ir regeneruojantį poveikį. Malšina nago guolio uždegimą, esant nago pažeidimui ir ponagio hematomai. Aktyvūs medžiagų komponentai, esnatys produkto sudėtyje - maitina, drėkina, atkuria, stiprina ir saugo nago plokštelę.

SC20 KOLAGENAS

Inovatyvus serumas skirtas odos ir nagų atstatymui, stiprinimui, gydymui. Jis skatina nago plokštelės augimą ir keratino susidarymą. Produkto sudėtyje yra 3 rūšių labai aktyvaus +A klasės jūrinio kolageno, kurio didžiausia koncentracija yra 20%. Priemonė skatina greitą sveikų nagų augimą, visapusiškai veikia nago plokštelę, odeles ir aplink nagą esančius audinius.

Pasidalykite šiuo turiniu

Pridėti komentarą