MKS ECO OIL LIGHT ORIGINAL lengvas aliejus ploniems plaukams, 60 ml.

26,90 €

MKS eco OIL LIGHT ORIGINAL lengvas aliejus ploniems plaukams, 60 ml.

Pakelkite savo plaukų nuotaiką naudodami, aromatingą "MKS eco Oil Light" aliejų, kuris yra turingas argano ir kanapių sėklų aliejaus mišiniu, kuris maitina plaukus, suteikia jiems blizgesio ir pagerina jų tekstūrą, bet neapsunkina. Idealiai tinka ploniems plaukams.

IŠSKIRTINĖS SAVYBĖS:

  • Itin lengva "Marrakesh Oil" versija;
  • Neapsunkina net pačių ploniausių plaukų;
  • Suteikia blizgesio ir pagerina tekstūrą;
  • Perpus sutrumpina džiovinimo laiką;

"MKS eco Oil Light" (Original kvapas) buvo įvertintas kaip geriausiai parduodamas natūralus argano aliejus plaukams. Lengvos formulės "MKS eco Oil Light" (originalus kvapas) idealiai tinka plonesnių plaukų savininkėms. Sudėtyje esantis argano aliejus ir kanapių sėklų aliejus drėkina ir maitina plaukus, suteikia glotnumo, neleidžia pūstis ir pagerina bendrą plaukų paklusnumą. Naudojamas ant drėgnų plaukų arba kaip baigiamasis akcentas sausiems plaukams, "MKS eco Oil Light" yra nepaprastas produktas, kuris žymiai pagerina plaukų būklę ir tekstūrą, todėl plaukai tampa šilkiniai, glotnūs, žvilgantys ir kontroliuojami. ,,MKS eco Oil Light'' yra dviejų unikalių kvapų, todėl jūsų plaukai gali kvepėti taip pat gerai, kaip ir atrodo. 

KANAPIŲ SĖKLŲ ALIEJAUS NAUDA PLAUKŲ PRIEŽIŪROS PRODUKTUOSE
Kanapių sėklų aliejus yra žinomas dėl savo puikaus drėkinamojo poveikio. Dėl didelio riebalų rūgščių kiekio jis yra veiksminga plaukų kondicionierių sudedamoji dalis. Kanapių sėklų aliejus ne tik drėkina plaukus, bet ir minkština, atkuria ir apsaugo pažeistus plaukus, įskaitant sausus, dažytus plaukus.

Kvapas Original: žemiškas, pikantiškas/jausmingas.

NAUDOJIMAS: kad pasiektumėte geriausių rezultatų, pirmiausia naudokite "MKS eco Nourish" šampūną ploniems plaukams ir "MKS eco Hydrate" kondicionierių ploniems plaukams, po to ant drėgnų plaukų tepkite "MKS eco Oil Light" kaip pagalbinę priemonę šukuosenai formuoti ir (arba) lengvai užtepkite ant sausų plaukų šukuosenos užbaigimui.

SUDĖTIS: Cyclopentasiloxane, Dimethiconol, Phenyl Trimethicone, Argania Spinosa (Argan) Kernel Oil, Cannabis Sativa (Hemp) Seed Oil, Fragrance (Parfum).

Skaityti visą aprašymą
MKS eco
4885
30 Prekės

Charakteristikos

Prekės tipas
Aliejus
Produktų linija
Original
Plaukų tipas
Pasipūtę
Reikalinga apimtis
Sausi
Tūris
60 ml.
Komentarai (0)