Balansuojantis tonikas 250 ml. Normalizing Tonic

23,00 €

Valomasis tonikas su matiniu efektu, skirtas riebiai ir mišriai odai su išsiplėtusiomis poromis, nelygia tekstūra ir pažeidimaisina odos.

report_problem Paskutinė prekė

Balansuojantis ir gaivinantis veido tonikas matiniam paviršiui. Tinka mišriai ir riebiai odai, kad pilnai nuvalytų odą. Švelniai ir efektyviai pašalina nešvarumus ir riebalų perteklių, mažina išsiplėtusias poras, palaiko odos pH balansą, mažina pigmentinių dėmių atsiradimą ir apsaugo nuo spuogų atsiradimo ateityje. Sudėtyje yra azaleino rūgšties, sidabro jonų ir antibakterinių bei antiseptinių ingredientų. Praturtintas Azulenu ir Calendula – raminančiais ingredientais, kurie prisideda prie maksimalaus atsipalaidavimo. Palikite odą švarią, gaivią.

Naudojimas: prieš naudojimą gerai suplakti. Ryte ir vakare pamirkykite šiek tiek toniko ant vatos ir nuvalykite veido odą. Tinka kasdieniam naudojimui. Pakartokite pagal poreikį.

Naudokite gaminį pagal paskirtį ir pagal instrukcijas. Nenaudokite šio produkto, jei yra žinomas jautrumas bet kuriai iš sudedamųjų dalių. Nenuryti. Vengti patekimo į akis ir tokiu atveju nedelsiant gerai nuplauti vandeniu. Saugoti nuo vaikų.

Skaityti visą aprašymą
Kart Effective
7501
2 Prekės

Charakteristikos

Prekės tipas
Tonikas
Produktų linija
Clear & Matte
Odos tipas
Mišri
Riebi, jautri
Tūris
250 ml.
Komentarai (0)