Intensyviai drėkinanti kaukė 100 ml. Mega Moist Mask

55,50 €

Turi regeneruojantį ir drėkinamąjį poveikį. Atkuria hidrolipidų pusiausvyrą, skatina kolageno ir elastino sintezę, pasižymi minkštinamuoju, raminamuoju ir apsauginiu poveikiu. Reguliariai naudojant, suteikia ilgalaikį poveikį, oda tampa lygesnė, švelnesnė, aksominė ir švytinti.

Drėkinanti kaukė, kurioje gausu ingredientų, kurie suteikia odai švelnumo. Praturtintas koncentruotais vitaminais ir drėkinamaisiais ingredientais, kurie padidina odos drėgmės lygį ir apsaugo nuo šiurkštumo bei išsausėjimo. Kaukė suteikia greitą raminamąjį poveikį, padidina elastingumo lygį ir pagerina odos tekstūrą. Naudojimas kas savaitę suteiks odai ilgalaikį gyvybingumo efektą.

Naudojimas: Tepkite vieną ar du kartus per savaitę ant švaraus veido ir palikite 15-20 minučių, nuvalykite servetėle arba nuplaukite. Norėdami stipresnio poveikio, prieš kaukę užtepkite Meso Intensive Serum.

Be parabenų

Tinka visiems odos tipams

Nenaudokite šio produkto, jei esate jautrus bet kuriai jo sudedamajai daliai. Naudokite šį gaminį tik pagal paskirtį ir pagal naudojimo instrukcijas. Nenuryti. Vengti patekimo į akis. Saugoti nuo vaikų.

Skaityti visą aprašymą
Kart Effective
7614
8 Prekės

Charakteristikos

Prekės tipas
Kaukės
Produktų linija
Innovation
Odos tipas
Brandi
Sausa
Tūris
100 ml.

Jums taip pat gali patikti

Komentarai (0)