Booster kremas 50 ml. Cell Booster

28,00 €

Sukurtas odai atkurti, vaistas, turintis ryškų regeneruojantį poveikį. Giliai drėkina, suteikia antioksidacinę apsaugą ir gerina vietinį odos imunitetą. Atkuria hidrolipidinį barjerą ir stabilizuoja odą po estetinių procedūrų, didina jos elastingumą, stangrumą ir tankumą. Pasižymi priešuždegiminiu, antiseptiniu ir gydomuoju poveikiu, apsaugo nuo randų susidarymo, gerina kraujo mikrocirkuliaciją, stabdo priešlaikinį senėjimą. Tinka visiems odos tipams.

Kremas atkuriantis epidermio odos barjerą ir skatinantis ląstelių atsinaujinimo procesą. Atgaivina pavargusią, patamsėjusią ir šiurkščią odą. Idealiai tinka veido ir kaklo odai po estetinių procedūrų, giluminio pilingo, mezoterapijos procedūrų, ekstremalių hormoninių pokyčių ir stresinių sąlygų. Išlygina raukšles ir smulkias linijas bei suteikia švelnumo, elastingumo ir atpalaiduoja odą. Praturtintas raminančiais ingredientais ir vitaminais A, E ir B5.

Naudojimas: 1–2 kartus per dieną lengvai įmasažuokite kremą ant veido (naudoti praėjus 48 valandoms po pilingo).

Nenaudokite šio produkto, jei esate jautrus bet kuriai jo sudedamajai daliai. Nenaudoti ant sudirgusios ar pažeistos odos, nustokite naudoti, jei atsiranda dirginimo požymių. Naudokite šį gaminį tik pagal paskirtį ir pagal naudojimo instrukcijas. Nenuryti. Vengti patekimo į akis, tokiu atveju gerai nuplauti vandeniu. Saugoti nuo vaikų.

Skaityti visą aprašymą
Kart Effective
8006
23 Prekės

Charakteristikos

Prekės tipas
Kremas
Produktų linija
Unicare
Tūris
50 ml.
Komentarai (0)