Regeneruojantis naktinis kremas 50 ml. Night Repair

38,40 €

Sukurta intensyviai atstatyti odai  naktį, suteikiant ilgalaikius matomus rezultatus. Stimuliuoja natūralius medžiagų apykaitos procesus ląstelėse, taip pat elastino ir kolageno biosintezę, lėtina raukšlių gilėjimą ir neleidžia atsirasti naujoms. Kremas neleidžia išgaruoti drėgmei ir padeda prisotinti odą naudingomis medžiagomis, pasižymi modeliuojančiu ir jauninamuoju poveikiu, gerina odos būklę.

Maitinamasis kremas, skirtas intensyviam odos atsigavimui su matomais su amžiumi susijusių pokyčių požymiais. Tai padeda suaktyvinti natūralius ląstelių metabolizmo procesus, taip pat kolageno ir elastino biosintezę. SMRT © kompleksas efektyviai koreguoja su amžiumi susijusius odos pokyčius, neleidžia atsirasti naujoms raukšlėms.

Jį sudaro CM-Glucan © ir Adipofillin™ kompleksai, kurie suteikia antioksidacinį, raminantį ir modeliuojantį poveikį. Preparatas atkuria natūralų odos drėkinimą, praturtina ją maistinėmis medžiagomis, gerina vietinį imunitetą, naikina pervargimo požymius. Pasižymi matomu jauninamuoju poveikiu, oda atrodo tonizuota, išsilygina raukšlės, išryškėja veido ovalas, kremas palieka malonų glotnumo ir aksomo pojūtį.

Naudojimas: vakare nedidelį kiekį kremo užtepkite ant nuvalytos veido, kaklo ir dekoltė odos, ilgalaikiam poveikiui sustiprinti, kaip pagrindą rekomenduojama naudoti aktyvųjį Supreme Serum.

Skaityti visą aprašymą
Kart Effective
7807
3 Prekės

Charakteristikos

Prekės tipas
Kremas
Produktų linija
Timeless
Odos tipas
Brandi
Tūris
50 ml.

Jums taip pat gali patikti

Komentarai (0)