Nagų ir odelių aliejus

11,00 €

Svajojate apie gražius, stiprius ir sveikus nagus bei prižiūrėtas ir išpuoselėtas odeles aplink juos? O gal esate grožio specialistė ir ieškote kokybiškos manikiūro / pedikiūro priemonės?

Stiprinantis ir maitinantis parfumuotas aliejus nagams bei odelėms – tai puiki priemonė, kuri padės atstatyti pažeistus nagus, suminkštins odeles ir palengvins jūsų kasdienius rūpesčius.

Natūrali sudėtis ir malonus aromatas

Produkto sudėtyje esantys augaliniai migdolų, kukurūzų, alyvuogių ir simondsijų aliejai atlieka net kelias funkcijas:

- atkuria, maitina ir stiprina nagus;

- drėkina ir minkština odeles;

- maloniai kvepia.

Aliejus nagams ir odelėms tinkamas naudoti po manikiūro / pedikiūro procedūrų tiek namuose, tiek grožio salonuose. Tai puikus baigiamasis žingsnis, kuris ne tik pasirūpins nagų grožiu, bet ir suteiks malonų aromatą.

Naudojant reguliariai, nagai taps tvirtesni, sveikesni, kietesni, o odelės suminkštės ir jas bus dar lengviau pašalinti.

Nagų ir odelių aliejų rekomenduojama naudoti kasdien. Tepkite ant švarių ir sausų nagų bei odelių. Palaukite kol susigers.

Sudedamosios dalys: Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Zea Mays germ oil, Olea europeae fruit oil, Persea gratissima oil, Simmondsia Chinensis seed oil, Tocopheryl Acetate, Retinyl Palmitate, Parfum.

Skaityti visą aprašymą
Aromatic 89
na
20 Prekės

Charakteristikos

Prekės tipas
Aliejus
Tūris
10 ml.
Komentarai (0)