MEDICALIMA MEGATOX PODO GEL 25% Keratolitikas-gelis pedikiūrui

23,00 €

Gelinis keratoplastikas sausai odai. Skirtas tik profesionaliam naudojimui, lokaliam pėdų suragėjusios odos ir nuospaudų minkštinimui.

REKOMENDUOJAMAS DIABETINĖS PĖDOS PRIEŽIŪRAI

Tūris

Preparatas turi stiprų regeneruojamąjį poveikį dėl didelės farmakopėjinio karbamido(farmakopėja yra įstatyminis dokumentas, kurio nurodymų privalo laikytis visos įmonės ir įstaigos, gaminančios, laikančios, naudojančios ir kontroliuojančios vaistus), ekstraktų, fermentų ir alantoino komplekso. Unikali produkto formulė minkština odą, nesukeldama dermos keratino destrukcijos. Preparatas sustiprina ląstelių regeneraciją iki 37 %. Keratolitikas prisotina ląsteles pakankamu drėgmės kiekiu, pašalina pėdų odos sausumą ir pleiskanojimą. Taip pat preparatas pasižymi maitinamosiomis savybėmis, atkuria natūralią odos mikroflorą, dezinfekuoja, stiprina ir ramina epidermį. Švelniai atpalaiduoja negyvas ląsteles, neliesdamas gyvos odos. Pėdų oda tampa lygi ir šilkinė. Dėl aktyvių ,,transportuojančių'' komponentų fermentai prasiskverbia į giliuosius epidermio sluoksnius ir visapusiškai suaktyvina odos apsaugines funkcijas. Hipoalerginės savybės padeda slopinti alergiją ir dirginimą. Tik išoriniam naudojimui.

NAUDOJIMAS:

Tepkite produktą TIK ant nuospaudų ar suragėjusių odos plotų. Naudojimo laikas priklauso nuo keratozės lygio, intervale nuo 2 iki 5 minučių. Tada pašalinkite suragėjusią odą peiliuku arba frezomis. Procedūros pabaigoje nuplaukite pėdas šiltu vandeniu. Toliau atlikite procedūrą pagal odos tipą.

PRIEMONĖS UNIKALUMAS IR PRIVALUMAI:

Idealus minkštiklis pedikiūrui, tinka visų tipų ir technikų pedikiūrui, skirtas keratozinės pėdos daliai sutvarkyti;

Skatina tinkamą audinių regeneraciją;

Saugus esant pažeistai odai;

Nesukelia nudegimų ar kontaktinio dermatito;

Be dažiklių ir parafinų;

Minkština šiurkščią sukietėjusią odą;

Labai ekonomiškas dėl švelnios gelinės tekstūros.

SUDĖTIS:

Water, Urea, Propylene Glycol, Glycerin, Panthenol, Allantoin, Sodium Lactate, Chamomilla Recutita (Matricaria) Extract, Tocopheryl Acetate, Bisabolol, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Helianthus Tuberosus, Inulin, Polysorbate 80, Betaine, Triethanolamine, Lactic Acid, Dimethyl Isosorbide, Laurocapram, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Ethylene Diamine Tetraacetic Acid

Skaityti visą aprašymą
Medicalima
482026843010
50 Prekės

Charakteristikos

Prekės tipas
Pėdų minkštikliai
Tūris
100ml
210 ml.
Komentarai (0)