MEDICALIMA POLLEN 15 Balzamas odos priežiūrai su 15 % propolio

24,00 €

Rekomenduojamas odos gijimui skatintinuospaudų ir volelių minkštinimui

Tinka lengviems odos įbrėžimams ir lengvai egzemai gydyt, gilių įtrūkimų uždarymui prieš sutvarstymą. 

Tūris

Priemonė efektyviai naikina karpas, gerina kraujotaką, neutralizuoja kenksmingas bakterijas, naikina psoriazę ir daugelį kitų odos ligų. Priemonė idealiai tinka probleminiam keratinizacijos procesui sureguliuoti, nuospaudoms minkštinti, įtrūkimams gydyti. Profesionalus balzamas odos ir nagų priežiūrai, kurio pagrindą sudaro propolis. Inovatyvios sudėties balzame yra 15% propolio (bičių dervos), eterinių aliejų, d-pantenolio, vitaminų, flavonoidų ir mikroelementų. Balzamas puikiai gydo egzemą, pūlinius, votis ir sunkiai gyjančias žaizdas. Kompleksinis poveikis regeneruoja epidermio ląsteles ir šalina sausumą. Jei balzamą naudosite tamponadai ar tvarstymui - jis atliks odos sandarinimo funkciją.

NAUDOJIMAS:

Tepkite lokaliai ant švarios odos - keratozės pažeistų vietų ir tarpupirščių. Nenuplaukite. Rekomenduojama tiek profesionaliam darbui, tiek namų priežiūrai. Po naudojimo galimas odos spalvos pakitimas. Vengti kontakto su akimis ir gleivinėmis. Tik išoriniam naudojimui. Karpų šalinimui: naudokite kartu su PAPILLEK! Pirmiausia karpas patepkite PAPILLEK, palaukite minutę ir užtepkite POLLEN 15. Leiskite įsigerti. Naudokite 2 kartus per dieną.

SUDĖTIS:

Ethanol, Propolis Cera (Wax), Water, Propylene Glycol, Glycerin, Panthenol, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Cassia Obtusifolia Seed Extract, Propanediol, Squalane, Tocopheryl Acetate, Arginine

Skaityti visą aprašymą
Medicalima
482026843034
50 Prekės

Charakteristikos

Tūris
10 ml.
25 ml.
Problema
Dermatitai
Egzema
Karpos
Mazolis su šaknimi
Odos įtrūkimai
Spuogai
Komentarai (0)