MEDICALIMA ENHANCE C50 Ypatingai stiprus nagų ir odos minkštiklis

18,00 €

Profesionalus koncentratas padeda suminkštinti kietas, sustorėjusias nagų plokšteles ir gilias nuospaudas. Idealiai tinka mikozės ir onichogrifozės pažeistiems nagams tvarkyti.

Tūris

Profesionalus koncentratas padeda suminkštinti kietas, sustorėjusias nagų plokšteles ir odą. Idealus ruošiantis onichogrifozės ir onichomikozės šalinimo procedūrai. Taip pat naudojamas prieš tvarkant kulnų įtrūkimus, nuospaudas ir hiperkeratozę. Reguliariai naudojant namuose grifozės pažeisti nagai tampa optimaliai minkšti ir elastingi, o tai padeda gydant nagų plokštelių deformacijas. Reguliarus preparato naudojimas veiksmingai užkerta kelią grybeliniams pažeidimams.

NAUDOJIMAS:

PRIEŠ VALYMĄ: užtepkite minkštiklio ant švaraus sauso pažeisto nago ar odos ploto ir palikite 2-3 minutes, kad įsigertų. Jei nagas porėtas - galima papildomai užtepti minkštiklio dar kartą ir pradėti valymo procedūrą instrumentais.

NAUDOJIMAS NAMUOSE: grybelis ir onichogrifozė: užtepkite minkštiklį ENHANCE C50, palaikykite 1-2 minutes ir pašalinkite likučius sausa servetėle. Po to užtepkite preparato MIZON, leiskite įsigerti ir užtepkite serumą SC20 COLLAGEN, kad būtų atkurtos senos ir sukurtos naujos kolageno ir keratino skaidulos. Kompleksą reikėtų naudoti bent du kartus per dieną.

SUDĖTIS: Urea, Water, Lactic Acid, Propylene Glycol, Glycerin, Sodium Lactate, Triethanolamine, Polysorbate 80, Salicylic Acid, Allantoin, Serine, Tocopheryl Acetate, Dimethyl Isosorbide, Laurocapram, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Disodium Edta, Polyvinyl Pyrrolidone, Myocept (Xanthan Gum, Lactic acid/Glycolic Acid Copolymer, Palmitoyl Hexapeptide-52, Polyvinyl Alcohol, Palmitoyl Hexapeptide-18, Caprylyl Glycol, Glyceryl Caprylate, Phenylpropanol), Linoleic Acid, Linolenic Acid, Citric Acid, Biofence (Bacillus Ferment)

Skaityti visą aprašymą
Medicalima
482026843045
100 Prekės

Charakteristikos

Tūris
10 ml.
25 ml.
Problema
Hematoma
Nagų grybelis
Onichogrifozė
Panaricijus
Paronichija
Sustorėję, deformuoti nagai
Komentarai (0)