MEDICALIMA SPIRULAX Gelis odai, linkusiai į karpų susidarymą

37,00 €

Spirulinos mikrodumblių, kolageno, peptidų ir ekstraktų pagrindu sukurtas gelis nuo virusų ir karpų.

Tūris

Profesionalus gelis į karpas linkusiai odai, kurio pagrindą sudaro spirulinos mikrodumbliai, kolagenas, peptidai ir ekstraktai. Produktas pasižymi antimikrobiniu ir priešuždegiminiu poveikiu, skatina ląstelių regeneracijos procesus ir sulaiko drėgmę tiek ląstelių viduje, tiek tarpląstelinėje erdvėje, rūpinasi odos hidrolipidų pusiausvyra. Dėka peptidų ir skvarbos stiprintojų itin aktyvus gelis veikia giliuosius epidermiosluoksnius ir veikia karpų virusą iš vidaus. Priemonė,,perkrauna'' odos apsauginę funkciją. Veiksmingas ir neskausmingas karpų (žmogaus papilomos viruso) problemos sprendimas. Skirtas tiek sveikos odos apsaugai (aktualu profesijoms, turinčioms sąlytį su kitų žmonių oda - gydytojams, masažuotojams, pedagogams), tiek atstatymui, esant bet kokio audinio paviršiaus pažeidimams. Gliukozės molekulės (polisacharidai) iš spirulinos mikrodumblių ekstrakto padengia sveikas ląsteles bioplėvele ir neleidžia virusui prasiskverbti į vidų. Pažeistos ląstelės natūraliai atsigauna, todėl tinka naudoti labai jautrioms kūno dalims (veidui, kūnui, nagams).

NAUDOJIMAS:

Lengvais masažiniais judesiais tepkite gelį ant pažeistos vietos kol pilnai įsigers į odą. Naudokite 2 kartus per dieną. Atkreipkite dėmesį, kad po kurio laiko karpa gali vizualiai padidėti - tai normalu, nes veikiama gelio karpos šaknis pradeda kilti į odos paviršių. Ilgainiui visos pažeistos ląstelės nusilups ir jų vietoje liks tik sveikos ląstelės. Jei karpa sena ir ant jos viršaus yra nuospauda, būtinai reikia kreiptis profesionalios pagalbos!

DRAUDŽIAMA:

Savarankiškai valyti, krapštyti ar kitaip šalinti karpos paviršiuje susidariusią luobelę - taip galite pajudinti virusą ir padėti jam išplisti po visą kūną.

SUDĖTIS:

Water, Spirulina Platensis Extract, Caprylic Capric Triglyceride, Helianthus Annuus Seed Oil, Propylene Glycol, Collagen, Ethanol, Glycerin, Lactic Acid, Salix Alba Bark Extract, Propolis Extract, Dimethyl Isosorbide, Laurocapram, Tocopheryl Acetate, Allantoin, Ethylhexylglycerin, Polysorbate 80, Rosmarinus Officinalis Leaf Extract, Kianetic (Citrate Silver, Citrate Copper, Citrate Zinc, Citrate Magnesium), Myocept (Xanthan Gum, Lactic acid/Glycolic Acid Copolymer, Palmitoyl Hexapeptide-52, Polyvinyl Alcohol, Palmitoyl Hexapeptide-18, Caprylyl Glycol, Glyceryl Caprylate, Phenylpropanol)

Skaityti visą aprašymą
Medicalima
482026843159
100 Prekės

Charakteristikos

Tūris
10 ml.
30 ml.
Problema
Karpos
Komentarai (0)