ICON PURE LIGHT rinkinys šviesintiems plaukams

66,00 €

Kiekviena šviesiaplaukė kovoja su spalvos geltonumu, norisi švaresnės, šaltesnės spalvos. Dažnai naudojant pilkinančius produktus plaukai išsausėja ir pradeda lūžinėti. Naujai sukurta Pure light linija neleis plaukams įgauti geltono atspalvio ir neišsausins plaukų. Inner home drėkinanti kaukė, kurią taip lengva naudoti (galima kasdieną), pradeda veikti jau nuo 2 minučių. Ji sudrėkins ir užpildys šviesintus bei išsausėjusius plaukus.

PURE LIGHT LINIJA:
Jei Jūsų plaukai yra balinti ir norite pašalinti nepageidaujamus geltonus ir neutralizuoti žalvarinius tonus, išbandykite PURE LIGHT šampūną bei kondicionierių.

PURE LIGHT sudėties ingredientai yra subalansuoti su pigmentų mišiniu; tobula skaidri (vaivorykštinė) violetinė pašalina nepageidaujamus geltonus ir žalvarinius atspalvius.

Profesionaliam naudojimui Pure Light kondicionierių rekomenduojama laikyti 5 – 20 minučių ant plaukų, atsižvelgiant į spalvos geltonumą.

Pure Light linija pritaikyta naudoti ir namuose. Norint atgaivinti (ATNAUJINTI) spalvą, plaunant plaukus, palikite produktą 2 – 5 minutes veikti.

Ši kondicionuojanti procedūra suteikia papildomą apsaugą plaukams tonavimo metu.

BŪKITE RYŠKESNĖ IR ŠVIESESNĖ BE JOKIO ŽALVARINIO ATSPALVIO.

INNER HOME:

Ypatingai drėkinanti kaukė atstato, pamaitina plaukus ir gerina tiek vidinę plauko struktūrą, tiek jo išorę. Taip pat glotnina, suteikia nepaprasto žvilgesio. Puošniųjų atalių (Babassu) aliejus maitina plaukus, jų neriebindamas, padaro juos švelnius ir švytinčius, apsaugo nuo žalingo aplinkos poveikio, UV spindulių. Alijošiaus lapų ekstraktas yra turtingas vitaminų, amino rūgščių, polisaharidų, mineralinių druskų, proteinų ir enzimų, todėl plaukuose ir galvos odoje atkuriamas drėgmės balansas, pagreitinamas regeneracijos procesas. Taukmedžio sviestas puikiai drėkina išsausėjusius ir pažeistus plaukus ir galvos odą. Tinka visiems plaukų tipams.
NAUDOJIMAS:

PURE LIGHT:

Sudrėkinkite plaukus šiltu vandeniu. Išspauskite lašelį Pure Light šampūno ir patrinkite tarp delnų. Šampūną švelniai paskirstykite ant galvos odos ir masažuokite pirštų galiukais. Išskalaukite ir procedūrą pakartokite antrą kartą palikdami šampūną veikti 2 – 5 minutes. Stipresniam tonui išgauti palikite produktą ilgesniam laikui. Išskalaukite plaukus, nusausinkite rankšluosčiu ir naudokite Pure Light kondicionierių. Kruopščiai iššukuokite nuo šaknų iki galiukų leisdami kondicionieriui tolygiai veikti per visą plauką. Palaikykite 2 – 5 minutes. Gerai išskalaukite. Jei išgautas tonas per daug violetinis, sumažinkite Pure Light produktų naudojimą iki kas antro arba trečio plovimo.

INNER HOME:

Paskirstykite priemonę tolygiai šukomis ant gerai šampūnu išplautų ir nusausintų rankšluosčiu plaukų.Uždėkite kepuraitę ar apvyniokite rankšluosčiu ir naudokite šilumos šaltinį priemonės veikimui sustiprinti.Laikyti 10-20 min. Gerai išskalaukite ir naudokite pasirinktą I.C.O.N. kondicionierių.

Skaityti visą aprašymą
I.C.O.N.
rinkinys sviesiaplaukiams
7 Prekės

Charakteristikos

Prekės tipas
Dažančios kaukės
Kaukės
Kondicionieriai
Rinkiniai
Šampūnai
Produktų linija
Pure Light
Plaukų tipas
Blondinėms
Sausi
Tūris
250 ml.

Jums taip pat gali patikti

Komentarai (0)