ICON ORGANIC maitinanti kaukė 250 ml.

46,00 €

ICON ORGANIC maitinanti kaukė 250 ml.

Itin stipriai drėkinanti kaukė sudaryta iš darnaus aliejų, sviestų, žaliosios arbatos, agurko ir alavijo mišinio. Sukurta panaudojant puikiai atstatančius ir atkuriančius levandų, vanilės, kokosų ir kanapių aliejus. Įvairūs sviestai ir vitaminai atkuria, drėkina, suteikia apimties ir blizgesio. Agurkas ir alavijas drėkina bei skatina sveiką plaukų augimą.

Kokosų aliejus yra natūrali medžiaga padedanti Jūsų plaukams augti greičiau ir tapti ilgesniais ir storesniais. Jame esantys natūralūs vitaminai ir būtinos riebalų rūgštys maitina galvos odą ir apsaugo nuo vėlimosi, todėl plaukai tampa lengvi ir purūs. Ramunėlės, turinčios priešuždegiminių, dirginimą slopinančių ir antimikrobinių savybių, skatina sveikesnių plaukų augimą, kondicionuoja galvos odą, maitina ir stiprina plaukų folikulus, skatina storesnių plaukų augimą. Ekologiškos vanilė ir levandos aliejai pasižymi ląstelių atjauninimo ir antimikrobinėmis savybėmis bei turi antioksidantų, kurie apsaugo nuo teršalų ir kartu silpnina laisvųjų radikalų poveikį. Levandų ir vanilės esencija suteikia visai linijai šiltą ir raminantį aromatą.

Naudojimas: Tepkite kaukę ant drėgnų plaukų. Įmasažuokite į galvos odą ir paskirstykite per visą plaukų ilgį. Kruopščiai iššukuokite nuo šaknų iki galiukų leisdami kaukei tolygiai veikti per visą plauką. Palikite veikti 5-10 minučių ir gerai nuskalaukite. Naudokite pagal poreikį. Norėdami pasiekti geriausią rezultatą, naudokite kartu su kitomis ORGANIC linijos priemonėmis. Puikiai tinka naudoti nakčiai.

Skaityti visą aprašymą
I.C.O.N.
112112
10 Prekės

Charakteristikos

Prekės tipas
Kaukės
Produktų linija
Organic
Plaukų tipas
Reikalinga apimtis
Sausi
Silpni, kuriems reikalingas atstatymas
Tūris
250 ml.

Jums taip pat gali patikti

Komentarai (0)