Aktyvus (priešgrybelinis) nagų kremas 20 ml. Active Nail Cream

27,70 €

Кremas skirtas nago plokštelei ir nago guoliui atkurti. Naudojamas sergant grybelinėmis infekcijomis, po traumų, šalinant dirbtinius nagus, dengiant geliu, taip pat stiprinant silpnus ir lūžinėjančius nagus. Pagreitina ląstelių regeneraciją, pasižymi antiseptiniu ir antibakteriniu poveikiu, atkuria pH lygį, kovoja su nagų grybeliu ir apsaugo nuo jo atsiradimo.

Aktyvus nagų kremas skirtas pažeistos nagų plokštelės atkūrimui. Jis pagerina ląstelių regeneraciją ir veikia kaip antiseptikas, turi antibakterinių savybių. Naudojamas grybelinėms nagų infekcijoms, nagų traumoms gydyti, padeda sustiprinti ir pagerinti natūralią nagų būklę po bet kokio dirbtinio produkto pašalinimo, taip pat padeda gydyti ploną ir trapią nagų plokštelę.

Vaisių rūgščių kompleksas skatina negyvų ląstelių pasišalinimą ir skatina naujų bei sveikų ląstelių atsinaujinimo procesą, kondicionuoja, drėkina ir atkuria PH.

Sudėtyje yra taukmedžio sviesto, alyvuogių aliejaus, levandų aliejaus, avokadų aliejaus, citrinų aliejaus, karbamido, salicilo ir boro rūgšties.

Naudojimas: kruopščiai užtepkite kremą ant švaraus ir sauso nago. Pakartokite bent du kartus per dieną. Laisvąjį kraštą rekomenduojama dildyti tol, kol jis atgaus tvirtumą. Norėdami gauti geriausius rezultatus, naudokite kartu su Nail Cure profilaktiniu skysčiu.

Skaityti visą aprašymą
Kart Effective
7007
12 Prekės

Charakteristikos

Prekės tipas
Priešgrybelinės priemonės
Stiprikliai
Produktų linija
Profesional feet
Tūris
20 ml.

Jums taip pat gali patikti

Komentarai (0)