Naktinis šviesinantis kremas - In light 50 ml.

45,00 €

Skirtas pašviesinti pigmentines dėmes, išlygina veido spalvą ir apsaugo nuo pigmento susidarymo ankstyvosiose stadijose. Sudėtingo veikimo kremas. Švelniai nušveičia odą, skatina ląstelių atsinaujinimą, gerina audinių kvėpavimą, pasižymi jauninamuoju poveikiu ir antioksidacine apsauga. Suteikia reikiamą hidratacijos lygį ir atkuria lipidų barjerą. Tinka pažeistai odai, pasižymi ilgalaikiu balinamuoju poveikiu.

report_problem Paskutinė prekė

Šviesinantis naktinis kremas. Įprastu kasdieniu naudojimu veikia dviem lygiais vienu metu: prisideda prie dėmių mažinimo ir veido odos atspalvio suvienodinimo bei skatina ląstelių  atsinaujinimą, kad veido išvaizda būtų jauna, gaivi ir gyvybinga. Kremas praturtintas vitaminais ir mineralais bei sudėtyje yra arbutino, kuris slopina melanino gamybą, derinant alfa ir beta hidroksilo rūgštis bei natūralius unikalius ingredientus, šviesina odą.

Naudojimas: kiekvieną vakarą tepkite ant švaraus veido. Dienos metu būtinai naudokite apsaugos nuo saulės priemones.

Netepkite kremo aplink akis!

Nenaudokite šio produkto, jei esate jautrus bet kuriai jo sudedamajai daliai. Nenaudoti ant sudirgusios ar pažeistos odos, nustokite naudoti, jei atsiranda dirginimo požymių. Venkite tepti didelius plotus. Naudokite šį gaminį tik pagal paskirtį ir pagal naudojimo instrukcijas. Nenuryti. Vengti patekimo į akis, tokiu atveju gerai nuplauti vandeniu. Saugoti nuo vaikų. Naudokite ne mažesniu kaip SPF 15 apsaugos nuo saulės kremu.

Skaityti visą aprašymą
Kart Effective
8403
2 Prekės

Charakteristikos

Prekės tipas
Kremas
Produktų linija
M-Balance
Odos tipas
Oda, kuriai reikia šviesinimo
Tūris
50 ml.
Komentarai (0)