Kaip atsikratyti pigmentinių dėmių?

Kategorijos: Patarimai

Internete gausu įvairių patarimų, kaip namuose pasigamintomis priemonėmis, atsikratyti odos spalvos pakitimų. Deja, daugelis jų gali būti neveiksmingos arba dar blogiau – gali net pakenkti jūsų veido odai. Saulės sukelti odos spalvos pakitimai yra gana dažnai pasitaikani problema, o tokius pokyčius galima nesunkiai pašalinti tinkamomis ir efektyviomis priemonėmis. Jei jus domina veiksmingos odos priežiūros priemonės, padedančios sumažinti odos pigmentinių dėmių atsiradimą, būtinai peržiūrėkite mūsų internetinėje parduotuvėje siūlomus SunewMed+ prekinio ženklo produktus.

Siūlome naudoti priemones, kurių sudėtyje yra glikolio rūgšties, kuri išsiskiria savo nepaprastu efektyvumu ir gali būti naudojama skirtingiems odos tipams. Ją rasite mūsų Essence+ lakštinėje kaukėje. Odos spalvos pakitimus, kurie gali atrodyti neestetiškai, taip pat galite pašalinti kita lakštine kauke,  Youth Shot – išskirtinis produktas, kurio poveikį galima pastebėti jau po pirmo naudojimo! Oda po šios kaukės stebina ne tik šilkiniu glotnumu, bet ir įspūdingu odos spalvos tolygumu. Visa tai dėka nuostabaus ingrediento - žaliosios arbatos ekstrakto. Jo veiksmingumas patvirtintas profesionaliais dermatologiniais tyrimais.

Ypač rekomenduotume vitamino C pagrindu pagamintos kosmetikos seriją, kuri efektyviai mažina spalvos pakitimus. C liniją sudaro veido prausimosi putos, šveitimo gelis, taip pat lengvas dieninis ir naktinis kremas. Ši kosmetika išlygina odos atspalvį ir padeda sumažinti pigmentines dėmes bei strazdanas.

Pasidalykite šiuo turiniu

Pridėti komentarą